Kom Sjaak we gaan naar bed!

Vriend van Sjaak op zijn Harley Benton beatbass en blauwe gibson les paul

Zus van vriend van Sjaak die auditie gaat doen op de RockCity

HIer komt een leuk bandje

Tokkeltje

HARD

Djeeezis

2005

FrankMarkieMark

KamikazeFrank

ErnstFrank 

ErnstAntwanKamikazeMarkieMark

ErnstSarah 

DimiKamikazeMarkieMarkErnstdr.Sample

ErnstMarkieMark

Potje jammen@Leroy`s Place

Basje testen, beetje dafte, met youtube drum backingtrack

Lage B Bas test

22-03-2017 Sjaak drum, SchuckManie gitaar, MarkieMark bas

 Als je maar HappieBand

Water of love

Carolientje

4kwart3kwart

Autumn Leaves

Calcutta

Killing me softlyWhy?

Brooke Jackson, klokkeluider vaccin clinical trail schandaal.

Staat ook op youtube maar daar gaat ze weer afgedaan worden als wappie natuurlijk, en verwijdert net zoals de grote baas van een van de grootste duitse zorgverzekeraar, die ontslagen werd omdat hij zorgen uitte, net als Brooke . The Britisch medical Journal neemt haar wel serieus. Een instantie die al sinds 1840 betrouwbare gedegen onderzoeken publiceerd en erg serieus genomen word in de medische wereld. Hun conclusie, de clinical trails zijn een zooitje, evenals de FDA.


De FDA heeft zelfs zijn best gedaan om te proberen er voor te zorgen dat Pfizer data pas over 75 jaar geopenbaard mag worden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KoekoeCorona

De hele 2e kamer wil opheldering over de onafhankelijkheid van het OMT,

krijgen ze niet.

De hele 2e kamer wil onderzoek naar effectiviteit maatregelen, handig om te weten toch? Krijgen ze niet.

TopWappies over het Mrna vaccin wat geen vaccin is

Pfizer (Moderna, Astrazenica) is geen vaccin.
Een vaccin is een eiwit of een virus wat je inspuit.Het lichaam ziet dat als lichaamsvreemd en maakt antistoffen/lichamen aan. Dat is (was) de definitie van een vaccin.
Pfizer (Moderna, Astrazenica) is een klein stukje genetische code waar een beetje virus aantoegevoegd is, die ingespoten wordt, in een klein vetbolletje, dat het lichaam niet ziet, het begint daarom ook geen antilichamen aan te maken. Het gaat dwars door de celmembraam de cel in. Geen enkel vaccin op de wereld heeft dat ooit gedaan. Daar gaat dat vetbolletje open en komt het Mrna vrij en die geeft dan de menselijke cel de opdracht om een lichaamsvreemd virus eiwit te maken. En je lichaam gaat dan iets maken wat niet in jou dna staat (een virus) Die code komt van buiten en zit niet in jou ,wij zijn daar niet voor geprogrammeerd.
En op het moment dat een menselijke cel een virus eiwit maakt (spike eiwit) verandert de cel aan de buitenkant alsof het een virus is. Op dat moment maak je antilichamen.
En dan zegt Pfizer, kijk , het is een vaccin want we hebben antilichamen (maar niet door het lichaam gemaakt zoals de natuurlijke gang van zaken was, maar door Pfizer) En dat is maar de helft van het verhaal want het lichaam zelf heeft ook die spike en virus eiwitten en de antilichamen die je hebt zullen dus ook de cellen aanvallen (myocarditis, pericarditis) die er nu uitzien als een virus, een hele ernstige bijwerking volgens dokter Frank Rodenburg


https://www.zorgkaartnederland.nl/zorgverlener/huisarts-roodenburg-f-156632


Dat heet auto imuunreactie. Inmiddels weten we, (van kinderen die hartspier ontsteking krijgen (MYOCARDITIS) omdat hun eigen afweer hun hart aanvalt) dat dat bestaat. Het zijn al officiele gemeld bijwerkingen maar als je er naar vraagt wordt er gezegd dat dat mild is en niet opweegt tegen de voordelen. De echte (dramatische?) bijwerkingen zullen pas op de lange termijn te zien zijn aangezien dit experimentele genetisch experiment nog niet afgerond is maar toch tomeloos ingezet wordt.


Als je nog steeds niet geloofd let dan bij je volgende booster (vooral van je kind) eens op of de betreffende prikker daar over informeert als jij er niet naar vraagt en trek je eigen conclusies en/of doe vooral liever vooraf eigen onderzoek, niet in de nederlandse taal maar engels. In Nederland zal namelijk nog lang de goed nieuws informatie de boventoon voeren. In Canada , Nieuw Zeeland Oostenrijk is de opstand al serieus ernstig begonnen. In Zweden (heel Scandinavie) worden ze al jaren voor gek verklaard , die hebben nog nooit aan de massale gekte meegedaan en weten niet eens van ziekmakende beperkingen. Die beschermen hun bevolking echt, tegen de echte ziekte, massale onderwerping van het volk.  Daar heeft niemand mentale psychische schade opgelopen van chronische onderdrukking en beperking van de vrijheid en drang van de overheid naar onderwerping van het volk.

Pfizer (en Moderna,Astrazenica, Jansen) gaan niet voor welke lange termijnleed dan ook verantwoordelijk zijn. Zei melden alle overheden dat hun middel experimenteel is en alleen in nood/rampspoed tijden geprobeerd kan worden op eigen risico. Zei verdienen miljarden per jaar, gevrijwaard van alle leed die al bekend begint te worden en op de lange termijn nog komen gaat. (80 miljard afgelopen jaar alleen al, en in 2022 100 miljard verwachting). 

81.000 meldingen tot juni vorig jaar, ondertussen, 8 maanden verder al194.000. En dat zijn alleen nog maar de geregistreerde.  

Oog problemen na vaccineren

Aantal Corona doden per leeftijd eind 2021